Alleen in december nog € 1249,-

(betalen in termijnen is mogelijk):

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je bent een (startende) ondernemer...

…Toen je startte, had je een beperkt budget. Je hebt je website zelf gemaakt en je eigen teksten geschreven. Helemaal goed. Op dat moment.

Maar inmiddels ben je uit je jasje gegroeid. Je voelt dat er méér in zit. Of beter gezegd, meer uit te halen valt.

Of je wilt als starter gelijk goed van start gaan met je website en onderneming. Niet bezuinigen maar er alles uit halen wat er in zit.

Waar je behoefte aan hebt, is een krachtig fundament om jouw bedrijf verder te laten groeien en bloeien. Als startende of wanneer je al een aantal jaren bezig bent.

Een betekenisvol design gecombineerd met de juiste woorden

Het Boost Your Business Pack is voor jou als...

Testimonial

“Ik had al 2 jaar een goedlopend bedrijf, maar zonder website met een heldere omschrijving en beelden van wat ik doe. Ik was blij om dit uit handen te geven, maar vond het ook een beetje spannend. Door hier open over te zijn, ontstond er een prachtige samenwerking. Voor de website en branding was het heel fijn werken met Angelina. Met mijn bedrijf werk ik ook visueel. Dan is het spannend of het matcht, maar we hebben elkaar aangevuld en versterkt. Om mijn verhaal in webteksten te gieten, blokkeerde ik soms met schrijven. Door de begeleiding van Sanne voelde ik meer vrijheid en kwamen de woorden bijna als vanzelf op papier. Ze zorgde dat alles op de juiste plek kwam en een mooi geheel vormde. Hun expertise en ervaring voelde als een steun in de rug. Ik hoefde het niet alleen te doen. Hierdoor was het lichter. Ze stonden voor me klaar om het beste uit mezelf te halen en dit vol plezier te laten zien aan de buitenwereld.”

Wat kun je van ons verwachten?

1.

Wishlist

Een fresh start, waarbij alles kan & mag, hoe heerlijk klinkt dat? Precies dáárom vul je vooraf een intake in om jouw droomscenario kenbaar te maken. Wat zijn jouw lievelingsklanten, welke woorden passen bij jou, welke stijl spreekt jou én je doelgroep aan? Deze uitgebreide questionnaire helpt ons te ontdekken wie jij bent. Dit is het startsein voor onze bijzondere reis samen.

2.

2.

Let’s dive in

Voordat we beginnen met ontwerpen en schrijven, plannen we een Zoom-call in om samen door jouw questionnaire te gaan. Sanne stelt 101 vragen over wie je bent en wat je doet en verzamelt alle informatie die ze nodig heeft om jouw business story op papier te krijgen. Je kan ook nog vragen stellen aan Angelina wat betreft het design of vragen die je hebt na aanleiding van het werkboek.

3.

Work, work, work

Angelina ontwerpt je website en schrijft Sanne je teksten. De standaard website bestaat uit: een homepage, een diensten pagina, een over mij pagina en een contactpagina.
Creativiteit ontstaat door samenwerken. Als designer en tekstschrijver begrijpen we elkaars werk, maar staan ook ver genoeg buiten ‘de bubbel’ van de ander. Een ideaal uitgangspunt om met een frisse blik naar elkaars werk te kijken en kritische vragen te stellen om tot de best mogelijke website te komen.
Door zij aan zij aan jouw brand te werken en regelmatig bij jou in te checken, zorgen we dat verhaal en design elkaar versterken.
Binnen 3 weken na de Zoom call ontvang je de conceptteksten en de eerste designs.

4.

4.

It’s all in the details

In deze puntjes-op-de-i-fase lopen we via een Zoom-call nog een keer met z’n drietjes door tekst en design heen. Zo begrijp je waarom we met jou + je droomklant in gedachten doordachte, gebruiksvriendelijke keuzes hebben gemaakt en is er alle ruimte voor jou om feedback te geven. Uiteraard houden we tijdens het hele schrijf- en design proces rekening met jouw persoonlijke wensen, je doelgroep, SEO en conversie.

5.

Making a difference

Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die er uit de feedbackronde komen hebben we meestal maximaal 2 weken nodig om je prachtige website helemaal af te maken.

Het resultaat? Je eigen, unieke plekje op het wereldwijde web waar je jezelf en je werk vol trots en vertrouwen durft te laten zien. Zodat je lievelingsklanten met jou en je personal brand resoneren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Angelina (designer) en Sanne (copywriter). Angelina runt al 7 jaar haar eigen Brand + Webdesign studio, Eunoia Studio. Sanne werkt sinds 6 jaar als copywriter + strateeg bij Words that Matter.

Toen Angelina de website voor Sanne ontwierp, was er direct een klik. We werkten samen aan een paar projecten, en dat smaakte naar meer.

Niet alleen omdat we fan zijn van elkaars werk. Hoewel dat natuurlijk wel mooi meegenomen is 😉 Maar we ontdekten ook dat als we nauw samenwerken het resultaat nóg zoveel beter wordt.

Sanne ziet haar teksten onmiddellijk op de juiste plek en weet precies wat waar moet komen. En doordat Angelina precies weet wat er inhoudelijk op de site komt, heeft ze een veel beter idee hoe ze dit met betekenisvol ontwerp kan ondersteunen.

Door tegelijkertijd te ontwerpen en te schrijven, kunnen we de navigatie, paginastructuur, gebruiksvriendelijkheid en SEO helemaal op elkaar laten aansluiten. Wat best logisch is, als je erover nadenkt. Die onderdelen zijn allemaal deels visueel, deels geschreven.

Wij begrijpen als geen ander dat het als ondernemer een uitdaging is de aandacht te trekken van jouw droomklanten. Of je nu een coach, fotograaf, event planner of andere bevlogen ondernemer bent… Als je jezelf afvraagt: “Hoe val ik op met een website die bij me past?!” Dan hebben wij de oplossing voor jou.

Een website die past, verbindt en verkoopt.

Sanne
Angelina

Sanne

Angelina

Testimonial

“Ik ben een hulpverlener en heb geen verstand van het maken van een website en geen tijd om dit mezelf aan te leren. Verder is het best een klus mooie zinnen te formuleren die mijn doelgroep aanspreken, vandaar dat ik koos voor het Boost Your Business Pack. Jullie snappen mijn gevoelens en ideeën beiden erg goed en geen opmerking of vraag was teveel. De samenwerking was open, korte lijntjes, goed kunnen inleven in mijn gedachtewereld en gevoel wat ik wilde uitdrukken op de site. Het voelt goed en je krijgt echt de website waar je op hoopt.”

Alleen in december nog € 1249,-

(betalen in termijnen is mogelijk):

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Boost Your Business Pack

€ 1799,- excl. btw

betalen in termijnen is mogelijk

Let's create something magical

Heb je vragen? Stel ze hieronder. Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten samen aan de slag te gaan? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ

Nadat je contact met ons opgenomen heb, ontvang je het Boost Your Business werkboek om te vullen en plannen we een datum in voor de kick-off sessie via Zoom. Je ontvangt een offerte. Voordat we met je teksten en design starten, aanbetalingsfactuur à 50%. Wanneer alles klaar staat voor de livegang van je website ontvang je de factuur voor de overige 50%. Zodra de betaling binnen is, kan jouw website worden gelanceerd.

Voor een WordPress website heb je een webhosting pakket nodig (ofwel een self-hosted WordPress site). Dit betekent dat een account via WordPress.com niet werkt.
De hosting zul je zelf regelen en je hebt een webhosting pakket. Heb je advies of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud kan je aan de hand van instructievideo’s zelf uitvoeren. Je kan zelf dingen aanpassen zoals afbeeldingen etc. Mocht je hulp nodig hebben of het uit handen willen geven dan kan je via Eunoia Studio een strippenkaart aanvragen.

Voor het ontwerp en ontwikkeling van de website wordt gebruik gemaakt van de page builder Elementor Pro. Je krijgt het eerste jaar en de  daarbijbehorende updates gratis. Daarna ontvang je elk jaar een factuur voor €49,00 (excl. btw) van Eunoia Studio. De datum die aangehouden wordt is de datum van oplevering.

Je kan er ook voor kiezen om dit na een jaar stop te zetten, maar hou er dan rekening mee dat de toegang tot Pro Widgets, bepaalde templates en functies, ondersteuning en updates niet meer beschikbaar zijn.

Wil je wel deze functies behouden maar het zelf regelen? Dat kan uiteraard ook, dit regel je via de website van Elementor.

Jazeker. Je ontvangt bij de oplevering een aantal instructievideo’s met uitleg voor het toevoegen of weghalen van beelden of teksten. Zo kun je heel eenvoudig zelf wijzigingen doen.

De website is volledig jouw eigendom. Uiteraard zijn er wel enige voorwaarden, de voorwaarden met betrekking tot het design kan je raadplegen bij Eunoia Studio, de voorwaarden met betrekking tot de teksten kan je raad plegen bij Words That Matter. Bij het aangaan van de samenwerking ga je akkoord met beide algemene voorwaarden.

Tuurlijk! Dit pakket is gebaseerd op de inhoud en het design van 4 pagina’s. Heb je meer pagina’s, plug-ins, koppelingen met online bookingstools of een nieuwsbrief systeem nodig? Geef dit aan tijdens de intake, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Er zit sowieso één uitgebreide feedbackronde bij de samenwerking waar je alle gelegenheid hebt om wijzigingen door te geven voor het design en de teksten. Heb je tussendoor vragen of wil je meer aanpassingen? Dan berekenen we dit door op basis van nacalculatie. Ons uurtarief hiervoor is € 85,- exclusief btw.

De voorwaarden met betrekking tot het design kan je raadplegen bij Eunoia Studio, de voorwaarden met betrekking tot de teksten kan je raad plegen bij Words That Matter. Bij het aangaan van de samenwerking ga je akkoord met beide algemene voorwaarden.