Life- en businesscoaching

Of je nu verlangt naar meer balans, betekenis of zelfvertrouwen in je leven, of dat je je carrière een boost wilt geven of wilt ontdekken welke richting het beste bij jou past, ik sta als coach voor je klaar.

Stel je voor dat je ’s ochtends vol energie en zelfvertrouwen uit bed stapt en met enthousiasme aan de dag begint. Dat je wakker wordt zonder gevoelens van spanning, angst of twijfel.

Hoe zou zijn het als je je niet langer laat tegenhouden door negatieve gedachten en patronen. Dat je makkelijker en op een veerkrachtige manier omgaat met dingen die anders lopen dan je had bedacht. Dat je denkt in mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Beeld je in dat je exact weet wie je bent en wat jij nodig hebt en keuzes maakt die je helpen het beste uit jezelf te halen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je eigen pad te volgen. Vooral in een wereld waarin de verwachtingen van anderen en de maatschappij vaak de boventoon voeren. Als coach bied ik jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en te bloeien op jouw eigen manier en tempo.

Zodat je niet langer geleefd wordt door de waan van de dag, maar bewust keuzes maakt die in lijn zijn met je diepste wensen en verlangens.

Werkwijze coaching

Let's connect your dots

Je kunt bij me terecht voor een coaching traject op maat. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, zijn de sessies een unieke mix van zowel persoonlijke en businesscoaching. Waarom?

Omdat jouw persoonlijke en professionele leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Samen krijgen we inzicht in wat je werkelijk wilt, welke wensen je hebt en wat jouw persoonlijke en/of professionele doelen zijn.

Elke samenwerking start met een kennismakingsgesprek. We bespreken waar je nu staat en stemmen de sessies af op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Daarbij zetten we de kracht van woorden in. De manier waarop je over jezelf denkt en praat, heeft een grote invloed op hoe jijzelf én anderen naar jou en je werk kijken. Je ontdekt je diepste verlangens en hoe je deze kunt integreren in je leven.

Een van de andere technieken die ik gebruik, zijn hartcoherentie-oefeningen. Met deze oefeningen leer ik je om je hartslag te reguleren en jezelf te kalmeren, vooral in stressvolle situaties. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om naar je hart te luisteren en keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij belangrijk vindt.

Zo creëren we samen een stevige basis voor verandering. We zetten concrete stappen op jouw tempo, zodat je vol vertrouwen en veerkracht je doelen waarmaakt. Als coach ondersteun ik je bij elke stap van het proces en help je obstakels te overwinnen die je tegenkomt op je pad naar plezier, rust, vervulling en succes. Geen uitstelgedrag, geen gepieker, geen twijfel meer.

Je krijgt helderheid over wat er voor jou toe doet en (her)vindt de motivatie om nu echt in beweging te komen.

Testimonials

Praktische info:

 • Gratis kennismaking (online of op locatie)
 • Persoonlijk coachvoorstel
 • 1:1 coaching
 • Oefeningen en opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan
 • We spreken af in mijn praktijkruimte in Roelofarendsveen of wandelen in de natuur
 • Tussentijds contact per mail en Whatsapp

 

Wat levert coaching je op?

Hi you!

Ik ben Sanne

life, business, en vooral: hartcoherentie coach

Als coach heb ik me gespecialiseerd in de kracht van woorden en hartcoherentie. En ik weet uit ervaring hoe jij deze magische tool inzet om meer plezier, vervulling en succes te ervaren als mens en als ondernemer.

Ik kan je bijvoorbeeld begeleiden bij:

 • Het ontdekken van je passies en doelen, en het nemen van concrete stappen om ze te verwezenlijken
 • Het vinden van een nieuwe baan die echt bij jou past
 • Het creëren van een betere balans tussen werk en privéleven, zodat je meer kunt genieten en ontspannen
 • Het omgaan met veranderingen en transities in je leven, met vertrouwen en veerkracht
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen en het loslaten van belemmerende overtuigingen
 • Het vinden van voldoening en vervulling in je leven door het nastreven van je diepste verlangens en dromen

Plan een kennismaking

De eerste kennismaking is bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze (online) afspraak kunnen we elkaar leren kennen en bespreken we wat je wilt bereiken.

It's time to write a new story