Lifecoaching en hartcoherentie

Of je nu verlangt naar meer rust, balans, betekenis of zelfvertrouwen in je leven, of dat je je carrière een boost wilt geven of wilt ontdekken welke richting het beste bij jou past, ik sta als coach voor je klaar.

Hoe zou het zijn...

Als je je niet langer laat tegenhouden door negatieve gedachten, patronen en gevoelens van spanning, angst of twijfel. Dat je makkelijker en op een veerkrachtige manier omgaat met dingen die anders lopen dan je had bedacht. Dat je denkt in mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Beeld je in dat je exact weet wie je bent en wat jij nodig hebt en keuzes maakt die je helpen het beste uit jezelf te halen.

Ik begrijp hoe uitdagend het is om je eigen weg te volgen. Vooral in een wereld waarin de verwachtingen van anderen en de maatschappij vaak de boventoon voeren. Als coach bied ik jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en te bloeien op jouw eigen manier en tempo.

Zodat je niet langer geleefd wordt door de waan van de dag, maar bewuste keuzes maakt die in lijn zijn met je diepste wensen en verlangens.

Werkwijze persoonlijke coaching

Let's connect your dots

Je kunt bij me terecht voor een coaching traject op maat. 

Samen krijgen we inzicht in wat je werkelijk wilt, welke wensen je hebt en wat jouw persoonlijke en/of professionele doelen zijn.

Onze samenwerking start met een kennismakingsgesprek. We bespreken waar je staat en stemmen de sessies af op waar jij behoefte aan hebt. 

Daarbij zetten we de kracht van woorden in. De manier waarop je over jezelf denkt en praat, heeft een grote impact op hoe jijzelf én anderen naar jou en je werk kijken. Je ontdekt je diepste verlangens en hoe je deze kunt integreren in je leven.

Daarnaast gebruiken we hartcoherentie. Met deze oefeningen leer je o.a. om je hartslag te reguleren en jezelf te kalmeren, vooral in uitdagende situaties. Hierdoor ontstaat meer ruimte om naar je hart te luisteren en keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij belangrijk vindt.

In circa 7 coaching sessies leer je omgaan met uitdagingen, stress en veranderingen in je leven. Op jouw tempo zet je concrete stappen, zodat je met vertrouwen je dromen waarmaakt.

Als coach sta ik naast je bij elke stap, help ik je obstakels te overwinnen en geef ik je tussen de sessies door oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Geen uitstel, gepieker of twijfels meer. Je doorbreekt oude gewoonten en ontwikkelt je tot wie je wilt zijn. Ontdek wat echt belangrijk voor je is en vind de motivatie om nu (écht!) in beweging te komen.

Testimonials

Wat levert coaching je op?

Praktische info

It's time to write a new story

Hi, ik ben Sanne

life -en hartcoherentie coach

Als coach heb ik me gespecialiseerd in de kracht van woorden en hartcoherentie. Ik help je deze magische tools in te zetten om meer plezier, vervulling en succes te ervaren als mens en als ondernemer.

Ik kan je bijvoorbeeld begeleiden bij:

Plan een kennismaking

De eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Tijdens deze (online) afspraak kunnen we elkaar leren kennen en bespreken we wat je wilt bereiken.