Hey, ik ben Sanne.

Een gepassioneerde coach die gelooft in de kracht van woorden en de verbinding tussen hoofd en hart. Het is mijn missie om mensen te helpen meer vervulling, groei en geluk in hun leven te ervaren.

Mijn pad van hoofd naar hart

Tot een aantal jaar terug was ik gewend om vooral vanuit mijn hoofd te leven. Ik was een ‘wandelend hoofd op pootjes’, altijd aan het nadenken en bezig met wat anderen van mij verwachtten. Daardoor maakte ik soms keuzes die niet echt bij me pasten. Hoewel ik het op papier perfect voor elkaar had, met een lieve man, 2 fantastische dochters en een goede baan, voelde ik me niet vervuld.

Alsof er íets ontbrak.

In m’n werk als copywriter en neuromarketingexpert ontdekte ik de kracht van taal en hoe het ons gedrag beïnvloedt. Ik werkte met talloze merken en ondernemers om hun boodschap effectief over te brengen. De een was duidelijk succesvoller en gelukkiger dan de ander, en ik wilde begrijpen waarom.

Het leerde me dat groei, plezier en vervulling niet alleen afhangen van wat je doet, maar ook van hoe je over jezelf (en je bedrijf) praat.

Na jarenlang succesvol te zijn geweest als copywriter, voelde ik diep van binnen de behoefte om m’n hart en intuïtie meer ruimte te geven. Om niet langer alleen naar mijn ratio luisteren, maar ook naar mijn gevoel.

Ik verdiepte me verder in de kracht van woorden en volgde diverse trainingen op het gebied van mindset en coaching. Waaronder de training ‘Change your mind, create new results’ van Dr. Joe Dispenza en de opleiding tot hartcoherentie coach aan HeartMath Institute.

Nu zet ik deze kennis en ervaring als coach in om mensen te begeleiden bij het realiseren van positieve veranderingen in zowel hun persoonlijke leven als hun werk.

Leven en werken vanuit je hart

Leven vanuit je hart betekent keuzes maken op basis van wat echt goed voelt voor jou. Het gaat om het volgen van je diepste wensen en verlangens, zelfs als ze niet logisch lijken. De verschuiving van rationeel denken naar het volgen van mijn hart heeft mijn leven op ontelbare manieren verbeterd. Ik leef meer in het moment, geniet van wat er nu is en doe wat ik echt wil.

Rationeel gezien had ik stabiel werk met fijne inkomsten. Toch koos ik ervoor de sprong te wagen naar een ander vakgebied. Coaching brengt me plezier en vervulling, en geeft me de mogelijkheid om me te blijven ontwikkelen en anderen te inspireren met mijn werk.

Ook weet ik beter wat echt belangrijk voor me is en zet ik bewust stappen die daarmee in lijn liggen. Zo breng ik meer tijd door met familie en vrienden, probeer ik impact te maken in de wereld, minder achter mijn laptop te zitten en vaker de natuur in te gaan. 

Al deze kleine en grote keuzes hebben geleid tot een dieper gevoel van tevredenheid, meer harmonie en een gevoel van richting en vervulling in mijn werk. Het leven wordt rijker en betekenisvoller wanneer we onze harten laten spreken en de moed hebben om onze eigen weg te gaan.

“You can't connect the dots looking forward you can only connect them looking backwards.  So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.”

Verlang jij ook naar meer groei,
vervulling en geluk?

Als coach geloof ik sterk in de kracht van woorden en de verbinding tussen hoofd en hart. Samen gaan we op een ontdekkingsreis om te begrijpen wie je werkelijk bent. We halen al je talenten en dromen naar boven en transformeren belemmerende overtuigingen tot kracht.

Ik sta naast je als jouw supporter en creëer een veilige omgeving waarin jij floreert. Samen werken we – op jouw tempo – aan het versterken van je innerlijke kompas, zodat je met vertrouwen stappen zet naar een vervullend leven.

Testimonials

Mijn manier van coachen

Als human design Generator en een Meyers Briggs type ISFJ, ben ik iemand die zich van nature graag inzet om anderen te helpen groeien. Ik stel mensen snel op hun gemak om zichzelf te zijn en open te zijn over hun uitdagingen en behoeften.

Door mijn empathische vermogen en rustige karakter kan ik goed inschatten wat er speelt en wat er nodig is om jou verder te helpen. Ik stel de juiste vragen, luister naar wat er wel en niet wordt gezegd en haal verborgen patronen en overtuigingen naar boven.

Daarnaast ben ik lekker praktisch ingesteld en zorgen we samen voor concrete doelen en stappen, die passen bij jouw specifieke wensen en doelen.

Favorieten

Mallorca

Samen met m’n man en onze 2 dochters woon ik in Roelofarendsveen, een klein en gezellig tuindersdorp. Naast ‘de Veen’ heeft Mallorca een speciale plek in ons hart. In 2018 zijn mijn man en ik daar getrouwd, tijdens een betoverend feestweekend samen met onze meiden en naaste familie. Het voelt als een tweede thuis.

Favorieten

Coach dit doe ik in mijn vrije tijd

In m’n vrije tijd hou ik van wandelen, verdwalen in een goed boek, gezellig kletsen met vriendinnen, naar cabaret gaan en in de auto keihard mee zingen met Adele. Uit eten gaan is met stip m’n allergrootste hobby. Hoog op de wensenlijst: een fancy diner bij Sergio Herman.

Vrije tijd

Koffie

En last but not least, of ik nu aan het werk ben of geniet van vrije tijd, een dag zonder koffie is simpelweg geen optie. Het is een simpel en klein geluksmomentje dat me helpt om m’n dag vol energie en enthousiasme te beginnen.

Vertel, wat is jouw verhaal?

Wie ben je, wat doe je en waar loop jij tegenaan? Laten we kennismaken om te ontdekken of er een match is en te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.