Hey,

Wil jij het verschil maken in een wereld vol content?

Als content coach en copywriter help ik bevlogen ondernemers zoals jij om authentieke verhalen naar boven te halen. Ik ben Sanne en sta klaar om – samen met jou – jouw brand story vanuit je hart op papier te krijgen. Om je te leren met meer zelfvertrouwen en gemak je eigen teksten te schrijven. Zodat je straks als een magneet je favoriete klanten aantrekt.

Content coach en copywriter voor betekenisvolle ondernemers

Begin met het vertellen van jouw verhaal

In een wereld waar we overwhelmed worden door alle content die iedere seconde online komt, zijn woorden superbelangrijk. Ze verbinden, laten zien wie je bent en vertellen wat je te bieden hebt als ondernemer.

Woorden maken het verschil tussen wegklikken of blijven lezen. Tussen even lezen of met aandacht lezen.

Sanne Kerkvliet

Let’s find the words that matter

Het is moeilijk om je talent onder woorden te brengen… dat begrijp ik.

Op het eerste gezicht lijkt het simpel. Je weet wat je doet. En je weet dat je mensen helpt met wat je te bieden hebt.

Maar nu nog de juiste woorden vinden, die:

Mijn verhaal

Verhalen vertellen, dat was wat ik als kind al deed en nog steeds met liefde doe. Na de opleiding Media en Informatiemanagement werkte ik tien jaar als (SEO) copywriter bij grote merken als Ouders van Nu. Ik volgde diverse trainingen op het gebied van storytelling, zoekmachine optimalisatie en neuromarketing, om in 2015 als freelance tekstschrijver verder te gaan.

Deze vrijheid gaf me de ruimte om meer mijn hart te volgen. Zo ontdekte ik een voorliefde voor het helpen van ondernemers in de creatieve hoek. Fotografen, stylisten, designers, coaches… en in 2019 besloot ik me volledig op deze doelgroep te focussen.

Er zijn zoveel betekenisvolle ondernemers die hard hun best doen om de wereld een beetje mooier te maken. Het lukt ze alleen nog niet om hun boodschap te verpakken als een cadeautje en hun aanbod online te verkopen. Er is meer nodig dan een mooi design.

Om je publiek te binden vanaf de eerste pagina, om impact te maken en geld te verdienen door te doen waar je van houdt, heb je pakkende teksten nodig.

Als content coach en copywriter is het mijn missie om de verhalen die ertoe doen naar boven te halen en je in staat te stellen te ondernemen op jouw voorwaarden.

“You can't connect the dots looking forward you can only connect them looking backwards.  So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.”

Testimonials

1:1 traject

Connecting the Dots is een traject voor creatievelingen die kunnen schrijven, maar snakken naar meer rust, overzicht en vertrouwen als het gaat om hun online zichtbaarheid.

We werken 1:1 in jouw tempo aan je positionering, het aanscherpen van je verhaal en je ontdekt hoe je je content op een effectieve én eigen manier inzet om fijne klanten aan te trekken die bij je passen.

Copywriting voor creatieve ondernemers

Schrijf je je eigen teksten, maar kost het je meer tijd dan je lief is? Ben je niet blij met je huidige teksten? Bereik je niet voldoende klanten om genoeg te kunnen verdienen?

Besteed je schrijfklus uit aan een ervaren copywriter – zodat jij alle tijd en ruimte overhoudt om te doen waar jij voor gemaakt bent.

Favorieten

Mallorca

Mallorca voelt als home away van home. In 2018 zijn m’n man en ik er getrouwd tijdens een magisch feestweekend met onze 2 dochters en familie. M’n grote droom is om er ooit een tweede huis te hebben.

Koffie

Sanne

Of ik nu werk of vrij ben: koffie is m’n favoriete brandstof om lekker de dag door te komen. Doe mij maar een sterk espressootje in de ochtend, en een paar zwarte bakkies in de middag.

Sanne Kerkvliet

Boeken

Als ik niet schrijf, lees ik. Het liefst loeispannende thrillers, gedichtjes van Toon Hermans of boeken over persoonlijke ontwikkeling en mindset.

Vertel, wat is jouw verhaal?

Wie ben je, wat doe je en waar loop jij tegenaan? Laten we kennismaken om te ontdekken of er een match is en te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.