Tarieven

  • Coaching sessie (60 minuten) voor particulieren € 97,-
  • Coaching sessie (60 minuten) zakelijk € 117,-
  • Pakket van 5 coaching sessies vanaf €485,-
  • Pakket van 10 coaching sessies vanaf € 947,-

Locatie

Mijn praktijkruimte is gevestigd aan huis in Roelofarendsveen, in de gemeente Kaag en Braassem op een mooie plek vlakbij Leiden. De huiselijke en rustige sfeer van mijn praktijkruimte zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt tijdens onze coachingssessies.

De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan zijn er diverse busverbindingen in de buurt. Kom je met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Gratis kennismakingsgesprek

De eerste kennismaking is bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze (online) afspraak kunnen we elkaar leren kennen en bespreken we wat je wilt bereiken.

Veelgestelde vragen

Als het tijdens de kennismaking van beide kanten klikt, plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek van ongeveer 45 minuten gaan we dieper in op de uitdagingen waar je momenteel tegenaan loopt en bespreken we wat je graag zou willen veranderen of bereiken. Hiervoor hanteer ik een tarief van €80,- excl. btw. Op basis van dit gesprek stel ik een persoonlijk coachplan op, dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit plan vormt de leidraad voor onze verdere coachingssessies, waarbij we stap voor stap werken aan het realiseren van je gewenste verandering en groei.

Een coaching sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Bij het plannen van onze eerste sessie bespreken we samen bespreken welke tijdsduur het beste bij jou past. Hoewel een sessie van 1 uur vaak voldoende kan zijn voor bepaalde onderwerpen of wanneer je beperkt tijd beschikbaar hebt, leert mijn ervaring dat de meeste cliënten kiezen voor sessies van 1,5 uur. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst biedt de langere sessieduur meer ruimte voor verdieping en reflectie. Het stelt ons in staat om in alle rust dieper in te gaan op jouw vraagstukken, emoties en belemmeringen, waardoor we tot de kern kunnen komen en effectieve oplossingen kunnen vinden. Daarnaast zorgt de extra tijd ervoor dat we ook de mogelijkheid hebben om de praktische oefeningen, technieken of strategieën toe te passen.

Je kunt bij mij terecht voor zowel losse sessies als langere trajecten. Gemiddeld genomen kiezen cliënten vaak voor een traject van ongeveer 6 coaching sessies om concrete resultaten te behalen en blijvende veranderingen te ervaren. Dit geeft ons voldoende tijd om diepgaand te werken aan jouw doelen en uitdagingen.

Als coach bied ik mijn diensten aan zowel particuliere als zakelijke cliënten. Of je nu op persoonlijk vlak wilt groeien en je eigen pad wilt ontdekken, of je zakelijke doelen wilt bereiken en je leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen, ik sta voor je klaar.

Ik geloof dat de fundamenten van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling sterk met elkaar verbonden zijn. Door mijn ervaring en kennis kan ik zowel particulieren als zakelijke cliënten ondersteunen in het realiseren van hun doelen, het ontdekken van hun potentieel en het overwinnen van uitdagingen.

Als coach mix ik mijn opleiding als hartcoherentie coach met mijn ervaring als ondernemer. Hierdoor heb ik een holistische aanpak, die zowel gericht is op jouw persoonlijke groei als op praktische toepasbaarheid in je leven en werk.

Naast het voeren van gesprekken zet ik (schrijf)oefeningen in om reflectie en inzicht te stimuleren. Ook werken we met mindset technieken om belemmerende overtuigingen te doorbreken en positieve denkpatronen te versterken. Daarnaast zetten we hartcoherentie in om innerlijke rust en balans te bevorderen.

Als coach geef ik de voorkeur aan live coaching boven online coaching. Door elkaar in dezelfde ruimte te ontmoeten, voel je je vaak wat sneller op je gemak en kan ik beter inspelen op jouw behoeften en emoties. Het geeft ons ook de mogelijkheid om gemakkelijker bepaalde coachingstools en -technieken toe te passen.

Hoewel de voorkeur uitgaat naar een persoonlijke afspraak, begrijp ik dat het soms handig kan zijn om online af te spreken. Daarom bied ik ook online coaching sessies aan via een beveiligd platform. Dit stelt ons in staat om op afstand samen te werken, waar je ook bent.

Naast de praktijkruimte in Roelofarendsveen is het ook mogelijk om af te spreken in de natuur. Wandelcoaching is een prachtige manier om in beweging te komen, zowel fysiek als mentaal. Het geeft je de kans om in een inspirerende en natuurlijke omgeving te zijn, weg van de dagelijkse routine en afleidingen. Mijn werkgebied ligt ongeveer tussen Haarlem en Leiden, dus we kunnen bijvoorbeeld afspreken aan het strand van Noordwijk, Katwijk of in het Haarlemmermeerse bos. Samen kiezen we kiezen een passende locatie.

Mocht je een geplande afspraak willen annuleren of verzetten, dan vraag ik je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Op die manier kan ik de gereserveerde tijd beschikbaar stellen voor andere cliënten. Bij annuleringen binnen 24 uur ben ik helaas genoodzaakt om het sessietarief in rekening te brengen.

Neem contact op

Heb je nog vragen over mijn tarieven of werkwijze? Neem gerust contact op voor meer informatie of op een kennismaking in te plannen. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw pad naar persoonlijke groei en succes.