Categorieën:

Schrijf een brief aan je toekomstige zelf

Schrijf een brief aan je Toekomstige Zelf

Het schrijven van een brief aan je Toekomstige Zelf is een krachtige manier om verbinding te maken met je toekomstige wensen, doelen en dromen. Het is een fijn moment van reflectie en biedt je de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te ontdekken. In deze blog neem ik je mee op reis naar je toekomstige zelf. Je zult zien waarom het zo’n waardevolle oefening is en je krijgt uitleg hoe je het precies aanpakt.

Lees verder »
Durven vertrouwen op je hart en onderbuikgevoel

Durf te vertrouwen op je hart

Stel je eens voor dat je een ingebouwd GPS-systeem in je hebt dat je altijd de weg wijst, zowel op dagelijkse basis als naar je grootste dromen. Dat kompas is je hart, je interne kompas, gevuld met een diepe wijsheid. Denk maar eens terug aan hoe je als kind moeiteloos je gevoel volgde.

Lees verder »
De verbinding tussen hoofd en hart

De verbinding tussen hoofd en hart

Hoe vaak zeg jij dingen als: “Ik denk er nog even over na” of “ik moet verstandig zijn”? We leven in een maatschappij waarin logica en rationaliteit hoog in het vaandel staan en waarin we onze keuzes vaak baseren op wat ons verstand ons vertelt. Maar wat zegt je hart? En wat levert het je op om meer vanuit je hart te leven? In deze blog lees je meer over de link tussen ons hoofd en hart.

Lees verder »
Van denken naar doen naar zijn

Van denken naar doen naar zijn

We kennen het allemaal: je wilt iets veranderen, hebt goede voornemens om iets te doen, en toch komt het er niet van. Je blijft hangen in je gedachten en het lijkt wel alsof je vastzit. Hoe komt dat toch? En belangrijker nog: hoe kom je hier uit? Hoe de kracht van woorden en hartcoherentie je helpen van een staat van denken naar doen naar zijn.

Lees verder »