Categorieën:

Schrijven vanuit mannelijke en vrouwelijke energie

Schrijven vanuit je mannelijke en vrouwelijke energie

Als ondernemer werkt het het fijnst om te ondernemen vanuit je eigen ritme. Wanneer jij bijvoorbeeld geen ochtendmens bent, is het prettig om belangrijke taken wat later op de dag te plannen. Jouw werkritme helpt je om productiever te zijn en betere resultaten te behalen. Maar wist je dat dit ritme ook wordt beïnvloed door je mannelijke en vrouwelijke energie?

Lees verder »
Dr. Joe Dispenza zijn werk methode en schrijftechnieken

Dr. Joe Dispenza: zijn werk, methode en schrijftechnieken

Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het werk van Dr. Joe Dispenza en ik werd compleet gegrepen door zijn werk en gedachtengoed. Ik vertel je meer over wie hij is en wat hij doet. Ook leg ik uit hoe het toepassen van zijn gedachtengoed kan bijdragen aan jouw ontwikkeling en succes als mens en ondernemer.

Lees verder »
Zo kun je de kracht van woorden vandaag concreet toepassen

Hoe jij vandaag nog begint om de kracht van woorden in te zetten

Ben jij overtuigd van de kracht van woorden en wil je er graag zelf mee aan de slag? Begin dan met het observeren van je eigen taalgebruik. Let op welke woorden je gebruikt als je praat of schrijft en in welke context je ze gebruikt. Sta stil bij welke woorden positief of negatief zijn en hoe deze woorden je gedachten en gevoelens kunnen beïnvloeden.

Lees verder »
De kracht van woorden - wetenschap in taalgebruik

De kracht van woorden: waarom woorden meer impact hebben dan je denkt

Als ondernemer besteedt je veel aandacht aan wat je schrijft. Je hebt woorden nodig voor je website, je social media, nieuwsbrieven, maar ook in contact met je klanten. Wist je dat de kracht van woorden véél verder reikt dan alleen je marketing? Woorden zijn een krachtige tool. Ontdek welk wetenschappelijk bewijs er achter de kracht van woorden schuilt en leer alles over de positieve en negatieve effecten van taal.

Lees verder »
Scripting schrijven succesvol inzetten als ondernemer

Hoe scripting je kan helpen als ondernemer

Steeds vaker zet ik ‘scripting’ en andere visualisatie-technieken in om ondernemers te helpen. Visualisaties en woorden zijn een super krachtig hulpmiddel die jou en je onderneming kunnen transformeren. Scripting is een techniek waarbij je jouw gewenste realiteit op papier zet alsof het al is gebeurd.

Lees verder »